Most Popular Sports Betting Bets

Wedden op Olympische Spelen Sotsji en Rio de Janeiro

Het mooie van grote evenementen, zoals de Olympische Spelen, is dat het tientallen sporten samenbrengt tot een locatie. Bovendien kent dit evenement een indrukwekkend historie, die helemaal terug gaat naar 1896, toen het evenement werd gehouden in Athene. Voor veel gokkers zijn de Olympische Spelen een uitstekende kans om te wedden op teams, spelers en records. Elke editie wordt er namelijk wel een record verbroken. Wedden op de Olympische Spelen kan erg lucratief zijn als je enkele goede voorspellingen verricht.

De afgelopen zomerspelen in Londen waren dan ook een groot succes voor de online wedkantoren. Zij noteerden historische winsten doordat miljoenen sportliefhebbers massaal gingen inzetten. Er zijn twee soorten edities van de Olympische Spelen, namelijk de zomer-en winterspelen. In 2014 staan de winterspelen op het programma in de Russische stad Sotsji, terwijl de zomerspelen van 2016 georganiseerd worden in de Braziliaanse toeristenstad Rio de Janeiro.

Als jij verstand hebt van topsport, dan kun je er dus aardig veel geld mee verdienen. Welke atleet zal er goud pakken bij het schaatsen, kan Sven Kramer opnieuw voor een sensatie zorgen? Wie wordt de nieuwe zwemkampioen, zal iemand ooit nog de prestaties van Michael Phelps overtreffen? Wie grijpt het goud op de 100 meter sprint, zal de nieuwe generatie in staat zijn om Usain Bolt te verslaan op het koningsnummer? Doe een juiste voorspelling en win fantastische geldbedragen.

Olympische Spelen weddenschappen online

De wedkantoren op het internet hebben een grote selectie van weddenschappen. Zoals gezegd zijn evenementen zoals de Olympische spelen enorm in trek bij de spelers. Je kunt op alle sporten inzetten, van atletiek, zwemmen, kogelstoten, voetbal tot aan tennis en nog veel meer! Ook kun je rechtstreekse weddenschappen plaatsen, terwijl de evenementen al bezig zijn. De weddenschappen die worden aangeboden door de online wedkantoren lopen uiteen. Er is altijd voldoende keuze en de quoteringen zijn hoog!